ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
Από αυτή την έκδοση θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες
μας , σ' όλους εκείνους που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το
Σχέδιο Εργασίας με θέμα " Σε μιρι ρώγα από σταφύλι " : τους κ.κ.
Θωμά
και Γρηγόρη Λίγα που μας φιλοξένησαν και μας ξενάγησαν στις
εγκαταστάσεις του οινοποιείου , τον κ.
Ασάρβελη που , στο καζάνι του , μας
μύησε στα μυστικά της απόσταξης , τον
πάτερ Περικλή Καραϊσκάκη που
μας μίλησε για το συμβολισμό του αμπελιού και του κρασιού στη θρησκεία μας ,
τον κ.
Χρήστο Ταγκούτα που μας δίδαξε κλάδεμα στο αμπέλι του , την κ.
Αγγελική Παπαδοπούλου με τη βοήθεια της οποίας κατασκευάσαμε υπέροχα πήλινα κρασοπότηρα , τον κ.
Γριβάνη που σαν γεωπόνος έλυσε όλες τις απορίες μας γύρω από την καλλιέργεια του αμπελιού , την κ.
Σταυρούλα Μήσιου που μας κατατόπισε στο πώς γίνονται τα βαρέλια του κρασιού και τον κ.
Ναϊ Ογλού που μας έμαθε την τέχνη της καλαθοπλεκτικής .
Ευχαριστούμε επίσης την κ.
Βερροίου Αλεξάνδρα για τη βοήθεια της στην όλη μας προσπάθεια , την κ.
Γαλιού για τη μελοποίηση του τραγουδιού : "Γλυκό τσαμπί σταφύλι" , καθώς και την κ.
Νίρλα Φραγκούλα για την πολύτιμη συμβολή της στην έκδοση , τόσο του Σχεδίου Εργασίας μας , όσο και αυτού του ημερολογίου .
Τέλος , ευχαριστούμε το διευθυντή του σχολείου και
τους συναδέλφους μας για την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση , καθώς και το
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ηθική και οικονομική του στήριξη . θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε τη συμβουλευτική και καθοδηγητική αρωγή του
σχολικού μας συμβούλου κ. Αντώνη Παππού , παράλληλα με την υποστήριξη της
υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του νομού κ. Ελισάβετ Φράγκου , που μερίμνησε ώστε το πρόγραμμα αυτό να ενταχθεί στο δίκτυο του
Κ.Π.Ε. Κορδελιού με τίτλο "Βιομηχανική κληρονομιά" , τους υπεύθυνους του οποίου ευχαριστούμε ιδιαίτερα .
|