ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 

      

   Από αυτή την έκδοση θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες 

μας , σ' όλους εκείνους που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το 

Σχέδιο Εργασίας με θέμα " Σε μιρι ρώγα από σταφύλι " : τους κ.κ. Θωμά 

και Γρηγόρη Λίγα που μας φιλοξένησαν και μας ξενάγησαν στις 

εγκαταστάσεις του οινοποιείου , τον κ. Ασάρβελη που , στο καζάνι του , μας

 μύησε στα μυστικά της απόσταξης , τον πάτερ Περικλή Καραϊσκάκη που 

μας μίλησε για το συμβολισμό του αμπελιού και του κρασιού στη θρησκεία μας , 

τον κ. Χρήστο Ταγκούτα που μας δίδαξε κλάδεμα στο αμπέλι του , την κ. Αγγελική Παπαδοπούλου με τη βοήθεια της οποίας κατασκευάσαμε υπέροχα πήλινα κρασοπότηρα , τον κ. Γριβάνη που σαν γεωπόνος έλυσε όλες τις απορίες μας γύρω από την καλλιέργεια του αμπελιού , την κ. Σταυρούλα Μήσιου που μας κατατόπισε στο πώς γίνονται τα βαρέλια του κρασιού και τον κ. Ναϊ Ογλού που μας έμαθε την τέχνη της καλαθοπλεκτικής .
   Ευχαριστούμε επίσης την κ. Βερροίου Αλεξάνδρα για τη βοήθεια της στην όλη μας προσπάθεια , την κ. Γαλιού για τη μελοποίηση του τραγουδιού : "Γλυκό τσαμπί σταφύλι" , καθώς και την κ. Νίρλα Φραγκούλα για την πολύτιμη συμβολή της στην έκδοση , τόσο του Σχεδίου Εργασίας μας , όσο και αυτού του ημερολογίου .
   Τέλος , ευχαριστούμε το διευθυντή του σχολείου και τους συναδέλφους μας για την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση , καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ηθική και οικονομική του στήριξη . θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε τη συμβουλευτική και καθοδηγητική αρωγή του σχολικού μας συμβούλου κ. Αντώνη Παππού , παράλληλα με την υποστήριξη της υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του νομού κ. Ελισάβετ Φράγκου , που μερίμνησε ώστε το πρόγραμμα αυτό να ενταχθεί στο δίκτυο του Κ.Π.Ε. Κορδελιού με τίτλο "Βιομηχανική κληρονομιά" , τους υπεύθυνους του οποίου ευχαριστούμε ιδιαίτερα .

 

 

Επιστροφή στη σελίδα του σχολείου

 

Web Design  by Κιοσσές Γιώργος